divendres, 4 de juliol del 2014

FORMACIÓN AUTISMO ÁVILA

AUTISME ÀVILA celebrarà pròximament els següents tallers pràctics:

Taller pràctic: Ús de Tablets i Smartphones en Persones amb Trastorns de l'Espectre de l'Autisme (25 i 26 de Setembre de 2014)
Taller d'especialització dirigit a familiars i a professionals d'atenció directa que desitgen millorar els seus coneixements pràctics sobre l'ús de tablets, smartphones i altres dispositius amb nens o adults amb Trastorns de l'Espectre de l'Autisme. Impartit per professionals de Fundació Aucavi i Universitat de València.

Taller Pràctic: Administració i Ús de la Prova "*ComFor: Precursors de la Comunicació en l'Autisme" (23 i 24 d'Octubre de 2014)
El ComFor és un instrument clínic que permet avaluar quin és el sistema de comunicació més adequat per a cada persona i a quin nivell d'atribució de significats s'ha d'oferir aquest sistema. Aquest taller es troba dirigit a psicòlegs, psicopedagogos, psicolingüistes, logopedes i pedagogs amb experiència en avaluació i intervenció en TEA. Impartit per professionals de la Universitat de Leiden (Holanda).

Tots dos tallers tenen una orientació completament pràctica i personalitzada. En els següents enllaços pot trobar informació addicional: 

Programa i inscripcions:
www.formacioneninclusion.com
AUTISMO ÁVILA celebrará próximamente los siguientes talleres prácticos:
Taller práctico: Uso de Tabletas y Smartphones en Personas con Trastornos del Espectro del Autismo (25 y 26 de Septiembre de 2014)
Taller de especialización dirigido a familiares y a profesionales de atención directa que deseen mejorar sus conocimientos prácticos sobre el uso de tabletas, smartphones y otros dispositivos con niños o adultos con Trastornos del Espectro del Autismo. Impartido por profesionales de Fundación Aucavi y Universidad de Valencia.
Taller Práctico: Administración y Uso de la Prueba "ComFor: Precursores de la Comunicación en el Autismo" (23 y 24 de Octubre de 2014)
El ComFor es un instrumento clínico que permite evaluar cuál es el sistema de comunicación más adecuado para cada persona y a qué nivel de atribución de significados se debe ofrecer dicho sistema. Este taller se encuentra dirigido a psicólogos, psicopedagogos, psicolingüistas, logopedas y pedagogos con experiencia en evaluación e intervención en TEA. Impartido por profesionales de la Universidad de Leiden (Holanda).
Ambos talleres tienen una orientación completamente práctica y personalizada. En los siguientes enlaces puede encontrar información adicional: 
Programa e inscripciones:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada