dimarts, 13 de maig del 2014

diverdoc, cicle de cinema sobre diversitat funcional

Després de molt de temps, Divergents, associació per al suport de les persones amb diversitat funcional a la qual pertanyem, de Xàtiva (València), ha organitzat el Diverdoc, un cicle de cinema sobre diversitat funcional.
Des de DIVERGENTS volem convidar-vos al cicle de cinema que anem a realitzar amb la finalitat de sensibilitzar a les persones que vulguen participar sobre una temàtica que ens toca de ben a prop, la discapacitat i diferents aspectes com la vida independent, les relacions personals, la sexualitat, l'exclusió social, el treball... En un temps en què aquest sector està veient com estan retallant tots els seus drets i convertint-lo, més si cap, en una població vulnerable de no poder accedir a les mateixes oportunitats que la resta de persones.


Posteriorment al visionat de la pel·lícula, s'encetarà un debat mediat per una persona convidada i especialitzada en l'àrea de què tracta la mateixa.
Si esteu prop, ja sabeu! 


Después de mucho tiempo, Divergents, asociación para el apoyo de las personas con diversidad funcional a la cual pertenecemos, de Xàtiva (Valencia), ha organizado el Diverdoc, un ciclo de cine sobre diversidad funcional.
Desde DIVERGENTS queremos invitaros al ciclo de cine que vamos a realizar con el fin de sensibilizar a las personas que quieran participar sobre una temática que nos toca de cerca, la discapacidad y diferentes aspectos como la vida independiente, las relaciones personales, la sexualidad, la exclusión social, el trabajo... En un tiempo en que este sector está viendo como están recortando todos sus derechos y convirtiéndolo, más todavía, en una población vulnerable de no poder acceder a las mismas oportunidades que el resto de personas.
Posteriormente al visionado de la película, haremos un debate mediado por una persona invitada y especializada en el área de que trata la misma.
Si estáis cerca, ya sabéis! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada