dilluns, 27 de maig del 2013

consells per a l'alimentació de persones greument afectades

M'agraden molt aquestes imatges i, sobretot, els diferents consells que donen; de vegades, oblidem que l'acte de menjar ha de ser tranquil, agradable, significatiu... per a tots, i passa a ser tens o mecànic amb els alumnes més greument afectats; de vegades per manca de temps, altres de coneixements, altres simplement per manca d'empatia.
Fa temps que tenia aquestes imatges per l'ordinador i hui, tractant de posar una miqueta d'ordre, me les he trobat i les volia compartir amb vosaltres. No tinc ni idea d'on les vaig baixar, afortunadament a les imatges posa la font.

Me gustan mucho estas imágenes y, sobre todo, los diferentes consejos que dan; a veces, olvidamos que el acto de comer tiene que ser tranquilo, agradable, significativo... para todos, y pasa a ser tenso o mecánico con los alumnos más gravemente afectados; a veces por falta de tiempo, otras de conocimientos, otras simplemente por falta de empatía.
 Hace tiempo que tenía estas imágenes por el ordenador y hoy, tratando de poner un poquito de orden, me las he encontrado y las quería compartir con vosotros. No tengo ni idea de donde las bajé, afortunadamente a las imágenes pone la fuente.
















Podeu descarregar-se'ls tots junts ací.
Podéis descargarlos todos juntos aquí

3 comentaris: